Kataliszt bakancslistája

2016. május 12., csütörtök

Fejlesztés alatt!

Kis türelmet kérek szépen, az oldal feltöltésén még dolgozom!


Addig is néhány kép, amelyek talán érzékeltetik, miről fogok majd itt írni, milyen helyeket tartalmaz a bakancslistám:
Általánosabb értelemben a "bakancslista" azokat a dolgokat jelenti, amiket az ember meg akar tenni, mielőtt még feldobná a bakancsot... Ebben a blogban én egy kissé konkrétabban használom a fogalmat: utazásokat, úticélokat értek alatta, melyekhez szintén nem árt egy jó túracipő - méghozzá, mint a képekből is látszik, olyan helyeket, amelyeknek zenei vonatkozásuk van. Másrészt az én bakancslistás blogom olyan helyeket is fog bőségesen tartalmazni, amelyeket már kipipáltam, azaz meglátogattam - és lesznek olyanok is, ahova még csak vágyódom. A meglátogatott helyekről személyes tapasztalatból is be tudok számolni, saját fényképekkel illusztrálva. A bakancslista szó szerinti értelmében vett, általam még nem látott helyszíneket pedig olvasmányaim alapján igyekszem bemutatni.


Amíg ennek a blognak az érdemi elindításán dolgozom, lehet ám olvasni az első katalisztes blogomat és a Gábor Miklósról szólót is!

Üdvözlettel egy saját kép formájában, amely Mozart salzburgi szülőházánál készült:

2 megjegyzés:

 1. Kedves Katika!
  Nagyon örülök ennek az oldalnak, sok sikert kívánok!
  Külön öröm számomra, hogy RSS (Atom) is van, így minden (!) megjelenést el fogok olvasni.
  Leiratkoztam a Kanizsahírről, amikor valami bakker és egyebek, no meg Ferincz Jenő okoskodások...
  Szóval, így elmaradt Katika olvasásom, de most már nem!
  Minden jót kívánunk, én és Ami is.

  VálaszTörlés
 2. Kedves "Aptyuka", itt is megköszönöm a kedves üzenetet. Mint a friss poszt alatt válaszoltam, a régi blogomat az említett oldaltól függetlenül is lehet olvasni - erről az oldalról is át lehet oda menni, ott a linkje a jobb oldalon a "Saját bloglista" cím alatt :). Mostanában is írtam sokat benne Kanizsáról. Üdvözletemet küldöm Aminak is!

  VálaszTörlés